zegelring 2022
Zegelring 2022
 
Wat voor zegelring moet je nou in 2022 dragen en welke ringen zijn het populairst in 2021?
 
Een zegelring is een ring met een familiewapen of een lettergravure die is aangebracht in het edelmetaal van de ring of in een in de ring gezet met een lagersteen. 
 
De wapengravure kan gebruikt worden om een afdruk mee te maken in o.a. zegellak, ter afsluiting van een belangrijk document en deze totaal te voorzien van een zegellak als een uniek bewaarstuk of een statement voor het document. Traditioneel en zeker voor het afdrukken functioneel, wordt de gravure in spiegelbeeld op de lagersteen en of in het edelmetaal aangebracht.
 
De definitieve en uiterlijke vorm van een zegelring is natuurlijk op zijn best gezegd, de smaak en wens van je zelf, wat voor een handvorm heeft u en de grote / formaat van de hand is zeer belangrijk en daarbij wat voor persoon bent u. 
Verder ook aan welke vinger gaat men deze ring dragen…. dus de vraag, wat voor ring ga je dragen voor 2022 en daarna en welke ringen waren het populairste in 2021 is niet te beantwoorden. Let wel, de linkerhand en rechterhand is en kan verschillend zijn, dus goed advies is op zijn plaats.
 
Interesse in een Zegelring? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this