zegelring-graveren-heren

Zegelring graveren heren 

Zegelring met een wapengravure, in deze huidige tijd van snelle en constante verandering, met de smartphones en het huidige snelle internet, blijkt dat een zegelring met een familiewapen gravure zeker iets permanents te zijn. 

Hele generaties van de familie dragen hun wapenschild als teken van hun grote innerlijke band met de buitenwereld en met hun familie.

Zegelringen werken alle tijden aan de familieband met een wapen voor de familie-, of met een letter wapen dat samen uitgedacht, ontworpen is voor elke persoon of familie , het ontwerpen van een wapen is ten alle tijden met veel aandacht voor detail besproken en ook zo uitgevoerd.

De gravure in de zegelring is diep in de steen gesneden en toont verder ook het unieke karakter van de handgravures. Bij de zegelring heren wordt het familiewapen over het algemeen afgebeeld in een wapenschild met bijbehorende helm, deken, mantel, dekkleed of andere belangrijke voorstellingen. Zegelringen hebben altijd de oorsprong gehad, de status in de samenleving en hun tradities van hele generaties en families laten zien. 

Helaas zijn er ook in de loop der tijd familiewapens verloren gegaan, dit kunnen allemaal verschillende redenen hebben. Als oplossing hiervoor maken wij het mogelijk om een nieuw familiewapen te ontwerpen voor als u een heren zegelring wilt laten graveren. Meer informatie over het graveren van een heren zegelring vind u hier 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this