Aankooptraject van uw zegelring

Is er bij u na bezoek aan onze website en bestudering van deze brochure de wens om  een afspraak te maken, dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen  (zie contactgegevens).

Contact

Bij ons eerste contact bespreken wij graag met u uw wensen en beantwoorden wij persoonlijk uw individuele vragen. In dit persoonlijk gesprek nodigen wij u graag uit om onze grote collectie zegelringen te komen bekijken. Hierbij kunnen wij eerdere aangegeven wensen rustig met u samen doornemen.

Locatie van de afspraak

De Bosson Heraldisch Juwelier is werkzaam in Nederland en België en ook in het grensgebied van Duitsland. Hiervoor hebben wij voor onze clientèle een veelvoud aan locaties voor een bezoek afspraak beschikbaar, altijd op korte afstand van uw woonplaats. (zie kaart – afbeelding locaties). Mocht een bezoek aan huis gewenst zijn; wij komen graag bij u aan. Om zo in uw privé omgeving u in alle rust te informeren en u onze uitgebreide collectie te tonen.

Keuze, bestelling, levertijd, en levering

Na ons persoonlijk treffen en het samenstellen van een prachtige zegelring en het verkrijgen van een kopie van uw familiewapen komen we in het besteltraject.

Voordat een bestelling geplaatst wordt, heeft u van ons een duidelijke prijsopgave ontvangen met daarin vermeld de technische omschrijving van uw ring. Edelmetaal omschrijving en gehalte, edelsteenomschrijving, ringmaat, edelsteenmaat, voorkeur van gravure, en alle overige relevante informatie zoals met u besproken.

U ontvangt deze per mail (of per post) samen met een aanbetalingsfactuur. Nadat u het geheel heeft gecontroleerd en als correct heeft geduid, maakt u uw aanbetaling over op onze rekening. U ontvangt na ontvangst van de aanbetaling van ons direct een ontvangstbevestiging. Met een schema van data welke uw bestelling zal doorlopen, en de verwachte leverdatum.

Uw bestelling wordt in ons atelier verwerkt en uw ring op ambachtelijke wijze vervaardigd. Als uw ring ons atelier verlaat, sturen wij u een kort bericht (met foto) en vermelding dat uw ring onderweg is naar een van onze edelsteengraveurs in Duitsland. Nadat uw ring voorzien is van de gravure, gekeurd is door de keurkamer voor gouden en zilveren werken, en wij het geheel nogmaals hebben gecontroleerd, nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. Dit om een levertijdstip te bepalen.

Uw mooie zegelring kunnen wij in een persoonlijk treffen aan u overhandigen of wij kunnen uw zegelring met speciaal kostbaarheden vervoer bij u laten bezorgen op het door u aangegeven adres. Bij uw zegelring treft u aan de restant factuur die u aan ons overmaakt. Na ontvangst van uw zegelring, nemen wij met u persoonlijk contact op om te vernemen of geheel naar volle tevredenheid verlopen is. En wensen wij u persoonlijk veel plezier toe bij het dragen, want ook uw zegelring…

…blijft een juwelen klassieker die familietraditie en historie verbindt.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this