Wij zijn een juweliersbedrijf gespecialiseerd in de verkoop van zegelringen voorzien van een familiewapen of heraldische voorstelling. Vanuit onze opleiding tot meester goudsmeden, juweliers en edelsteenkundigen en vanuit onze jarenlange ervaring helpen wij u bij het maken van een juiste keuze in het verkrijgen van een prachtige zegelring of ander sieraad. Met de heraldische ervaring en een uitgebreide bibliotheek van naslagwerken, garanderen wij u een correcte weergave van uw familiewapen als gravure in uw ring of sieraad.

Al onze ringen worden ambachtelijk vervaardigd onder onze begeleiding en toezicht. De edelstenen zijn door ons als edelsteenkundigen persoonlijk geselecteerd en worden gegraveerd door de beste edelsteengraveurs in Duitsland. Dit alles zonder tussenkomst van derden direct uit atelier naar onze client. Hierdoor waarborgen wij een constant hoge kwaliteit tegen een voor onze client acceptabele prijs.

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken en bestuderen van de mogelijkheden en helpen u graag met advies bij het uitzoeken of samenstellen van een zegelring welke generaties lang uw familietraditie zal doorgeven. Als u een vraag heeft of een afspraak wenst te maken, neem dan contact met ons op zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan.

Een vriendelijke groet,

Paul Anthony de Bosson & Alexander Eijck

Heraldisch Juwelier – Meester Edelsmid
Edelsteenkundige DgemG.

* Prijswijzigingen, modelveranderingen voorbehouden in verband met afwijkende gewichten, edelstenen en wisselende edelmetaalkoers. 
– Zegelring voor u / De Bosson Heraldisch Juwelier is een onderdeel van PDB group House of Luxury Brands & Lexagem Luxury Goods, tevens ook handeldend onder de naam PAT BV.
– Leverings- en betalingscondities : Vereniging industrie en Groothandel, detailhandel in sieraden, horloges en aanverwante artikelen via Federatie Goud & Zilver

KvK  000042260493 – BTW  NL859839977B01 – Bank NL85 INGB 0009 682097

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this